Ako vedia zelené potraviny Green Ways pomôcť s imunitou našich ratolestí?

Jačmeň a chlorella sú nutrične bohaté potraviny pre optimálny vývoj detí a posilnenie ich imunity.

Každý pohár jačmeňa či hrsť chlorelly má taký objem živín ako 2-3 kilová porcia ovocia a zeleniny v BIO kvalite. V porovnaní so zeleninou a s ovocím navyše obsahujú väčšie množstvo biologicky aktívnych látok, ktoré detskému organizmu veľmi prospievajú.

Jačmeň a chlorella majú vedecky1 preukázané protizápalové, antibakteriálne, prebiotické, antioxidačné, antialergické, detoxikačné a chemoprotektívne účinky.

Podporujú:

  • správne funkcie imunitného systému, trávenia a pečene,
  • psychickú odolnosť,
  • sústredenie a
  • regeneráciu buniek.

Chceli by ste vyskúšať vzorky zelených potravín Green Ways?

Nech sa páči, tu máte možnosť požiadať Zelenú mamku o VZORKY ZDARMA. Stačí zadať kontaktné údaje, kam majú byť vzorky doručené.

Ak chcete vedieť viac o tom, ako popracovať na imunite, alebo sa dozvedieť o prírodných antibiotikách, odporúčam článok ZELENÉ POTRAVINY A IMUNITA.

Kto je ZELENÁ MAMKA?

Profesne docentka na Ekonomickej fakulte UMB, zároveň certifikovaná poradkyňa pre zelené potraviny Green Ways. K jačmeňu a chlorelle som  sa dostala kvôli vlastným zdravotným problémom. Účinky Green Ways ma nadchli na toľko, že som začala s firmou spolupracovať. Za 7 rokov som absolvovala mnoho školení a lekárskych prednášok, získala mnoho skúseností a nastavím vám dávkovanie na mieru. Poskytujem sprievodné poradenstvo počas celej doby užívania jačmeňa a chlorelly. Postarám sa o vás ako mamka 🙂

1. Vybrané lekárske štúdie o účinkoch jačmeňa a chlorelly:

(1) Biologické účinky Chlorella pyrenoidosa a mladého jačmeňa s možným využitím v prevencii civilizačných ochorení, Kubatka P. et al., 2018
(2) Preventive and Therapeutic Role of Functional Ingredients of Barley Grass for Chronic Diseases in Human Beings, Zeng Y. et al., 2018
(3) Publikácia Štandardy kvality Green Ways, na základe rozborov českého Státního veterinárního ústavu a ďalších laboratórií
(4) Prehľad klinických a predklinických štúdií o účinkoch Chlorelly pyrenoidosa a listov mladého jačmeňa na organizmus, Kubatka P. et al., 2015
(5) Chlorella and Spirulina Microalgae as Sources of Functional Foods, Andrade L. M. et al., 2018